Curățenie birouri-6 detaliide care să ții cont.
Pentru că ne-am lărgit gamele de servicii,
Curățilă oferă acum servicii curățenie birouri în București și îți dă și câteva sfaturi despre cum ar trebui făcută corect o curățenie la birou.
Deși pare destul de simplu să faci curățenie într-un birou, să știți că nu e. Trebuie în primul rând să ai grijă la detalii și să fii organizat pentru a fi cât mai eficient.
Mai jos o să găsiți 6 lucuri de care să ții cont atunci când faci curățenie în spațiile de birouri:
- Să nu începi curățenia niciodată mai devreme de sfârșitul orelor de muncă ale angajaților, pentru că e posibil să creezi disconfort și să te alegi cu o reclamație. În cazul în care angajații nu termină treaba la birou și aleg să mai stea puțin peste program, este frumos să întrebați dacă deranjați înainte de a începe curățenia în birou, explicându-le că și dumneavoastră aveți un program de urmat.
- Să nu folosiți niciodată aceleași lavete cu care ștergeți praful și în alte locații precum chiveta sau baie. O bună parte din oamenii responsabili cu curățenia, nu țin cont de aceste detalii care sunt vitale pentru săn tatea celor ce folosesc acel spațiu de birou. Considerăm că angajații trebuie să beneficieze de o instruire riguroasă pe acest subiect, iar pentru firma noastră ce oferă servicii de curățenie în birouri, acest lucru este prioritar.
- Spațiul de lucru al angajaților trebuie curățat cu atenție. De regulă, angajații au foarte multe lucruri pe birou pe sub care trebuie șters praful cu atenție. De asemenea, trebuiesc așezate în aceeași poziție toate obiectele existente pe birou. De ce așa de multă atenție la detalii? Pentru că de regulă, angajații sunt nemulțumiți atunci când nu găsesc lucrurile acolo unde le-au lăsat și riști să primești o reclamație.
- Curățenia în bucătărie trebuie făcută la început. De cele mai multe ori. angajații lasă sau uită caserole, fructe și resturi de mâncare afară, iar acestea pot oferi un miros nu tocmai plăcut. Trebuie verificat întotdeauana frigiderul pentru că angajații uită deseori să își arunce mâncarea și lăsată un timp mai indelungat, prinde un miros neplăcut pentru cei ce folosesc bucătăria.
- Sălile de ședințe trebuie să fie întotdeauana impecabile. Acestea reprezintă prioritatea numărul 1 pentru responsabilii de curățenie. Aici, de regulă, se țin și ședințe, interviuri, se negoiează contracte cu potențialii clienți, iar această sală este precum cartea de vizită a firmei întrucât prima impresie contează cel mai mult. Este indicat să ștergeți praful sau urmele lasate după fiecare ședință/interviuri, să aerisiți și să parfumați sălile totdeauna.
- Curățenia în băi este primordială. Atunci când numărul angajaților nu e deloc mic și curățarea grupurilor sanitare ne dă bătăi de cap tuturor pentru că trebuie să fim omniprezenți și să întreținem curățenia. În firmele unde numărul angajaților e mai mare de 30 persoane, băile trebuie verificate din oră în oră, dezinfectarea fiind foarte importantă.